Първи трейлър за новия „Д-р Дулитъл“

Робърт Дауни Джуниър е говорещият с животни.

„Д-р Дулитъл“ е една от най-чаровните комедии с Еди Мърфи. Тя е от 1998 година и след нея имаше още два филма. Universal вече доста време работят по нова версия на емблематичния образ, като този път в главната роля е самият Железен човек – Робърт Дауни Джуниър, в първата си роля след „Отмъстителите“. Той обаче далеч не е единствената звезда във впечатляващия актьорски състав. Интересно е също, че в тази интерпретация сюжетът е доста по-фентъзи ориентиран, отколкото в предишната или в оригинала. Единственият знак за проблем е, че филмът първоначално беше предвиден да излезе през април тази година, но студиото реши да презаснеме огромна част от него и в крайна сметка премиерата беше отложена за януари 2020. Нека видим първия трейлър:

Единственото, което разбираме от тази реклама е, че инвеститорите залагат много на своята главна звезда. За Dr. Dolittle за похарчени 175 милиона долара, които вероятно са отишли основно за хонорари на актьорите.

Описанието на сюжета е малко по-конкретно от трейлъра: „Известния доктор, ветеринар на Англия от времето на кралица Виктория и вдовец от няколко години е повикан на пътешествие до митичен остров в търсене на лек за смъртно болната кралица. В неговото приключение ще се включат персонажи като Чи-Чи (озвучен от Рами Малек), плашливата горила и довереник на доктора, твърдоглавия папагал Полинезия (Ема Томпсън) и др.“

Премиерата е на 17 януари.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

@Нед Да, може и просто да сме дърти вече 🙂
Tita Благодаря, поправено 🙂

Tita

Пише се папагал, а не „папакал“, но хуваба новина, както винаги.

Нед Ласков

Все по-често се чудя как успяват да навият толкова много и толкова известни актьори…
И другото което се чудя все по-често е, толкова много ли одъртях, че ни най-малко не ми се гледат подобни неща 😀