Пълни трейлъри за Dolittle, Gretel and Hansel, Antlers

Вижте кадри от предстоящите „Д-р Дулитъл“, „Гретел и Хензел“ и „Антлъри“.

Днес ще ви покажем два трейлъра от новата година и един изостанал от миналата.

Най-новият е на „Дулитъл“ – новата версия на популярния доктор, който може да говори с животните, в която главната роля се изпълнява от Робърт Дауни Джуниър. Приключенски филм за деца, в който са събрани много от най-големите холивудски звезди в момента. Новият трейлър използва саундтрака на първия, но показва повече кадри и разкрива интересен обрат – ще има и дракон! Премиерата е съвсем скоро – на 17 януари.

Продължаваме с хорърите. „Гретел и Хензел“ ни привлече вниманието още миналата година, но сега имаме пълен трейлър, в който да видим повече кадри. Историята ни е сравнително позната, но в тази версия всичко мрачно ще бъде умножено по хиляда, а вещицата ще е наистина зловеща. Изобилието от стряскащи кадри пък предполага нещо повече към новата версия на известната приказка. Премиерата е на 31 януари.

За финал – изостаналия от миналата година трейлър на хоръра на Гийермо дел Торо – Antlers. Както помним от предишния трейлър, в него ще става дума за едно дете и неговите чудовища…. Бащата на Лукас се е превърнал в чудовище-канибал, поради което синът му го държи заключен и го храни с животни. Съществото обаче бяга и убива един от местните жители, при което тайната започва да излиза наяве. Премиерата е на 17 април.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

eng

„Хензел и Гретел: Ловци на вещици “ от 2013-а си беше доста добро фентъзи.Като гледам новата версия,Ловеца май е заспал в солариума,и затова е почернял толкова 🙂