Трейлъри за „Кризата на безкрайните земи“ и „Легендите на утрешния ден 5“

Тазгодишното голямо събитие, което ще пресече всички сериали от вселената на „Стрелата“, че даже и „Смолвил“, се казва Crisis on Infinite Earths. След него ще започне пети сезон на Legends of Tomorrow.

Феновете на „Стрелата“, „Светкавицата“, „Супергърл“, „Легендите на утрешния ден“, „Черната светкавица“ и „Батуоман“ знаят, че ги чакат големи събития. Първо, след броени дни ще започне „Кризата на безкрайните земи“, която ще продължи около месец. Тя ще събере персонажите от всички тези сериали, че даже и други такива, от стари продукции на DC Comics. Най-забележителното там е завръщането на Том Уелинг в ролята на Супермен от отдавна завършилия сериал „Смолвил“, ще видим и Ловджийката от „Хищни птици“, както и първия Батман в тази вселена. Заплахата в сюжета ще бъде над цялата мултивселена и нашите хора ще трябва да я спрат, преди да е опустошила всички паралелни вселени, че и техните собствени.

Графикът е следният:

  • Събитието започва с епизода на „Супергърл“ на 8 декември.
  • След като беше представена в Elseworlds миналата година, „Батуоман“ ще продължи с втора част сега в понеделник – 9 декември.
  • Светкавицата с епизода си на 10 декември ще бъде трета част. Има опасения, че Грант Гъстин може да умре, при което бъдещето на сериала ще бъде сериозно променено.
  • Ще трябва да почакаме до догодина, за да видим как ще се доразвие историята. Четвърта част ще бъде епизодът на „Стрелата“ от 14 януари, като Оливър Куин вероятно ще бъде пожертван именно в него. Известно е, че „Стрелата“ в момента излъчва последния си сезон. След епизода, посветен на „Кризата на безкрайните земи“ ще има още два до края.
  • Финалът на събитието-пресичане ще дойде с епизода на „Легендите на утрешния ден“ отново на 14 януари. Той ще сигнализира за началото на пети сезон от този сериал, но се води нулев към него, а не първи.

„Черната светкавица“ няма да има отделен епизод, посветен на събитието, но главният му герой също ще се появи.

Като споменахме за нулевия епизод на Legends of Tomorrow, тъй като техният пети сезон започва официално на 21 януари, вече има и трейлър към него.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

GFoxxx

Това са абсолютни малоумщини, но имам само един въпрос – защо по дяволите изглеждат толкова зле???

Нед Ласков

Остави ти сценария… то поне каскадите, ефектите и хореографията да бяха останали поне на достойно ниво… Иначе благодаря за графика – аз ще доизгледам стрелата и после сигурно ще спра с тия глупости. Няма време за подобни неща.

Славяна

Най-свеж, забавен и интересен остава Легендите на утрешния ден. Имаше епизоди в миналия сезон, в които изобщо не знаех какво се случва и бяха май най-добрите 😁
Тази година в класацията за сериали искам да дам минус много точки на всички други гореизброени. Няма такова падение и такова третиране на зрителя като абсолютен малоумник. Все се чудя как актьорите, прочитайки сценария, са ок… 🙄