milla-Jovovich-live-action-monster-hunter-movie-adaptation

Monster Hunter с Мила Йовович излиза през декември

Тийзър за „Ловец на чудовища“. ОБНОВЕНА: „Дюн“ вече няма да е конкуренция на филма, тъй като е отложен за 1 октомври 2021.

Не им е лесно на кината и Холивуд тази година с постоянните промени в графика, затворените салони и отлаганията. Но от време на време все по нещичко излиза. И след като и „Дюн“ беше отложен за 1 октомври 2021 година, този декември се освободи за друг филм, който да очакваме. Като казваме „очакваме“, нямаме предвид, че горим от нетърпение, но ще имаме някаква опция за развлечение – „Ловец на чудовища“. Онзи ден излезе кратък тийзър за този филм, който можете да видите по-долу.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Екшън-иконата Мила Йовович е в главната роля, а режисьор е нейният съпруг, познат ни от „Смъртоносна битка“ и „Заразно зло“ – Пол Андерсън. Monster Hunter също е по видеоигра, като и тук режисьорът си е позволил доста свободи в адаптацията за голям екран, които вече разочароват феновете. Разбира се, не колкото войникът, който затваря грешното око преди да стреля още на втората секунда от тийзъра.

В сюжета неочаквана пясъчна буря пренася лейтанант Артемида и нейния отряд на нов свят, населен с чудовища. Там войниците срещат мистериозния Хънтър (Ловец), чиито умения за оцеляване им позволяват да останат една стъпка пред страховитите същества. Докато Артемида и Хънтър постепенно се учат да си вярват, тя открива, че той е част от друг екип, предвождан от Адмирал (Рон Пърлман). Когато се оказва, че заплахата от чудовищата грози и Земята, двата отряда обединяват усилията си, за да спасят света в епичен сблъсък.

Филмът трябваше да излезе миналия месец, но коронавирусът го отложи до април 2021 г. Сега обаче се оказва, че ще излезе още този декември. Сони явно са видели потенциал да го пуснат в по принцип най-касовия месец, поради липса на сериозна конкуренция. Въпреки това, трейлърът не дава точна дата, така че продуцентите сигурно си оставят вратичка за ново отлагане.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата