Трейлъри за Wonder Woman 1984, Monster Hunter и Free Guy

Вижте нови кадри от „Жената чудо 1984“, „Ловец на чудовища“ и „Свободен човек“

Заради проклетия коронавирус отдавна не се е случвало да се съберат цели три трейлъра за една обща статия, но сега най-накрая получихме материал, макар и част от него да е малко по-старичък.

Започваме по хронологичен ред, с „Жената чудо 1984“. Диана се завръща за ново приключение, а актрисата Гал Гадот казва, че първата сцена я е просълзила. Вече стана ясно, че нейният възлюбен Стийв от Първата световна война ще бъде съживен, благодарение на злодея, който има способността да изпълнява желания. Покрай него и Гепардката ще се превърне от приятелка във враг на нашата героиня. Премиерата на филма е насрочена за 25 декември, като няма гаранция, че и тази ще се запази – все пак вече беше отлаган на няколко пъти и ако проблемите с пандемията и кината продължат, няма да му е за последно.

Продължаваме с другата екшън-героиня, чието име няма значение, защото актрисата е Мила Йовович. След като си почина от „Заразно зло“ и мина незабелязана в „Хелбой“, Мила е готова за нови изпитания. Тук отново работи с мъжа си, Пол Андерсън, който е режисьор и сценарист на Monster Hunter – адаптация на култовата игра, за която наскоро пуснахме само тийзър. В трейлъра виждаме повече от сюжета, включително и титулярния ловец на чудовища, който ще научи нашите земни герои да се справят със странния нов свят, в който са попаднали при пясъчната буря. Премиерата е на 23 април 2021.

Най-хубавото оставяме за накрая – новия филм на Раян Рейнолдс, в който симпатичния актьор, познат ни като „Дедпул“, ще играе персонаж от компютърна игра. Гай ще осъзнае същността на света си и ще го обърка тотално, за ужас на разработчиците на играта. Междувременно ще се влюби и в играч от реалния свят – симпатичната Джоди Комър, позната ни като Виланел от „Убий Ийв“. Премиерата е на 11 декември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |