Брус Уилис бори космически зомбита

Трейлър за филма Breach.

Ако сте фенове на космическите екшъни и ужаси и ако нямате против да гледате позастарели звезди да носят филми на раменете си, то обърнете внимание на „Пробив“. Във филма, който ще излезе малко преди Коледа, Брус Уилис („Армагедон“, „Умирай трудно“) и неговият екипаж ще се изправят срещу неприятна черна субстанция, превръщаща хората в зомбита. Ще му помага и красавицата Рейчъл Никълс („Континуум“). Тези герои може и да са оцелели след Земята, но дали ще оцелеят в космоса?

Официалното описание на сюжета гласи следното: „На прага на бащинството, младши механик на борда на космически кораб към Нова Земя трябва да надхитри злонамерен космически ужас, който иска да използва кораба като оръжие“.

Ясно е, че филмът не разполага с много бюджет, а каквото е разполагал, го е хвърлил по двете си звезди. Останалите актьори видимо не струват, а зомбитата изглеждат по-зле от много други свои еквиваленти. Breach обаче има потенциал да се окаже забавен и да си струва гледането.

Премиерата му е на 18 декември в САЩ на VOD и в някои техни кина. Официална премиера у нас не се планира, но кой знае – може и да изскочи на някоя платформа, все ще излезе и на торент.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |