Извънземните правят инвазия по Apple

Тийзър трейлър за сериала „Инвазия“

Отдавна не сме гледали сериали за извънземни инвазии. Преди малко повече от десетилетие имаше един сериал „Инвазия“, който изкара само 1 сезон, въпреки че беше доста добър, но там ставаше дума за морски чудовища. Той няма нищо общо с настоящия проект – Invasion на Apple tv+. В него ще гледаме как ни нападат извънземни, но историята явно ще има и малко по-философски привкус, като допълнение към екшъна и драмата.

Сериалът е оригинален, не е римейк или адаптация на нищо съществуващо (в днешно време това е рядко явление) и ще проследи как се отразява инвазията на извънземните върху персонажи от различни крайща на света. Един от създателите на сериала е Саймън Кинбърг, който е известен със сценариите си за по-лошите Х-мен филми, новата версия на „Зоната на здрача“ и „Междузвездни войни: Бунтовници“. Другият е Дейвид Уейл, който е сравнително нов в Холивуд, но вече се отчете със „Самотници“.

Премиерата на първите три епизода е на 22 октомври, след което ще се пуска по една серия на седмица за общо 10 епизода. Apple tv+ продуцират също For All Mankind, Servant и See, но най-дългоочакваният им проект е Foundation (по Айзък Азимов), който също се очаква към края на тази година.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Drago

Имаше и един V, който и той беше нова версия на стара продукция.