1 коментар
Invasion

Извънземните правят инвазия по Apple

Тийзър трейлър за сериала „Инвазия“

Отдавна не сме гледали сериали за извънземни инвазии. Преди малко повече от десетилетие имаше един сериал „Инвазия“, който изкара само 1 сезон, въпреки че беше доста добър, но там ставаше дума за морски чудовища. Той няма нищо общо с настоящия проект – Invasion на Apple tv+. В него ще гледаме как ни нападат извънземни, но историята явно ще има и малко по-философски привкус, като допълнение към екшъна и драмата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сериалът е оригинален, не е римейк или адаптация на нищо съществуващо (в днешно време това е рядко явление) и ще проследи как се отразява инвазията на извънземните върху персонажи от различни крайща на света. Един от създателите на сериала е Саймън Кинбърг, който е известен със сценариите си за по-лошите Х-мен филми, новата версия на „Зоната на здрача“ и „Междузвездни войни: Бунтовници“. Другият е Дейвид Уейл, който е сравнително нов в Холивуд, но вече се отчете със „Самотници“.

Премиерата на първите три епизода е на 22 октомври, след което ще се пуска по една серия на седмица за общо 10 епизода. Apple tv+ продуцират също For All Mankind, Servant и See, но най-дългоочакваният им проект е Foundation (по Айзък Азимов), който също се очаква към края на тази година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата