1 коментар
adam driver 65

Адам Драйвър трепе динозаври

„Джурасик парк“ е нищо пред приключенията на героите в „65“.

След катастрофа, пилотът Милс се озовава на непозната планета. Тя се оказва Земята, но не от неговото време, а тази от преди 65 милиона години. Сега той и единственият друг оцелял – малката Коа, трябва да намерят начин да преживеят опасностите на този див и пълен с праисторически същества свят.

Това е синопсисът на новия филм „65“ с Адам Драйвър и Ариана Грийнблат. Сценаристите на „Нито звук“ са му автори, а продуцент му е небезизвестният Сам Райми („Злите мъртви“, „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“). Ако тази информация ви е заинтригувала, вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Адам Драйвър се прочу като Кайло Рен от последната трилогия в сагата „Междузвездни войни“, но след това направи шеметна кариера с много филми. Специфичният му външен вид му носи доста успех, макар че за този нискобюджетен екшън едва ли има особено значение. Важното е, че той вече си има своите фенове и именно на тях ще се разчита, за да се намери публика за филма. Разбира се, и динозаврите може би биха помогнали, макар и в последно време да сме се понаситили на „Джурасик“ паркове и светове.

Ако все пак искате да видите това приключение в праисторията – премиерата му ще бъде на 10 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата