3 коментара
upload-series

Amazon Prime вече поднови новия си сериал Upload

Вижте трейлъра за първи сезон със знанието, че догодина ви очаква и втори!

Докато се наканим да ви пишем за новия сериал на Amazon Prime – Upload, той вече успя да се хареса на абонатите и да си заработи втори сезон! Едва 10 дни след премиерата му (всички епизоди накуп), „Ъплоуд“ вече е толкова популярен, че подновяването му е почти незабавно.

В него става дума за дигитален рай, в който съзнанията на умрелите се качват (подобна тематика ще ни дойде идеално след края на брилянтния The Good Place). Нейтън е преждевременно починал програмист, чиято приятелка от реалния свят се опитва да го задържи като нейно притежание дори след смъртта му, но той вече е готов да продължи напред – по обясними причини. Ако се съди само по трейлъра, сериалчето наистина изглежда свежарско и заслужаващо още епизоди:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Създател на сериала е Грег Даниелс, чието творчество познаваме от The Office и Parks & Recreation. Тук отново той прави комедия, но този път в нашия жанр и с много повече свобода на творческия размах, каквато по обикновените телевизии рядко позволяват. В главната роля е Роби Амел, който засега е по-скоро известен като братовчеда на Стивън Амел от „Стрелата“. Двамата са участвали заедно в този сериал, както и във филма Code 8.

Десетте епизода от първи сезон вече са достъпни за гледане в платформата на Amazon Prime, а за втори сезон вероятно ще почакаме до следващата година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата