BG Cover.indd

Америка предстои да избере

Излиза „Изборът“ на Кийра Кас, първа част от едноименна трилогия.

Изображение с име: izbНова антиутопична трилогия от бестселъри ще стъпи на българския книжен пазар на 27 януари. „Изборът“ на Кийра Кас (по който за малко да бъде направен сериал) ще представи на читателите свят, в който претендентките за трона се избират от долните касти.

За 35 момичета Изборът е шансът на живота. Възможност да се измъкнат от съдбата, предопределена им още от раждането. Да бъдат увлечени в свят на блестящи рокли и безценни бижута. Да живеят в дворец и да се състезават за сърцето на прекрасния принц Максън. Но за Америка Сингер да бъде избрана е кошмар. За нея това означава да се раздели с тайната си любов Аспен, който е роден в каста, по-долна от нейната. Да напусне дома си, за да се включи в яростна надпревара за корона, която не желае. И да заживее в дворец, който е под постоянна атака от бунтовници.

Но когато Америка среща принц Максън, тя започва да се съмнява в плановете, които е правила за себе си. И осъзнава, че животът, за който винаги е мечтала, не може да се сравнява с бъдещето, което никога не си е представяла, че ще има.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата