1 коментар
ghosts-cbs-banner

Американският Ghosts подновен за четвърти сезон

Сериалът се радва на чудесни рейтинги и отзиви.

Изображение с име: ghostsАмериканският сериал Ghosts (адаптация на едноименния британски такъв) започна сравнително непретенциозно, но пък се превърна в една от по-успешните продукции на CBS. С добри рейтинги и положителни отзиви от критици и фенове, „Призраци“ се оказва една от дълголетните надежди на телевизията за привличане на зрители.

Затова и не е изненадващо, че сериалът е подновен за 4-ти сезон. Екипът около него дори се надява, че той ще надживее оригиналния сериал – британският Ghosts приключи през 2023 година с пети сезон. Римейкът разказва за женената двойка Джей и Саманта, които се нанасят в къща, пълна с призраци. Комедията не просто е гледана и харесвана, но и номинирана за редица награди.

Президентът на отдел Забавление по CBS Ейми Райзенбах казва „Ghosts и Fire Country се доказаха като фаворити на зрителите както по ефира, така и по стрийминга, благодарение на изключителното си повествование, талантливите актьори и растяща база от фенове. С удоволствие поддържаме устрема и ще ги върнем по CBS за следващия сезон“.

Подновяването се случи още след излизането на четвърти епизод от текущия сезон, така че тук има и елемент на доверие, че зрителите за остатъка от сегашния пакет епизоди ще се задържат. Сигурни сме, че доверието е основателно. С продукцията на все по-краткотрайни сериали, задържането на „Призраци“ цели 4 години си е успех и е добре дошло за феновете на по-дългите истории.

Засега е много рано да се каже какво ще става в четвърти сезон – може той да се фокусира върху някой от по-пренебрегваните призраци досега, или пък да се занимае с големия обрат при Джей, ако този сезон остави недовършени неща там. Мистерията около Хети, смъртта и силите й вероятно ще се разкрие още този сезон.