beyond ren

Beyond е подновен за сезон 2

Новият сериал се зарадва на неочакван успех.

Днес стана ясно, че „Отвъд„, сай-фай драмата на Freeform и Hulu ще получи шанс за сезон 2. Новината стана ясна по време на ежегодния прес-тур на Асоциацията на телевизионните критици, когато президентът на Freeform я съобщи пред актьорския състав и екипа. Според него, решението е било много лесно за взимане. Тийн драмата проследява историята на Холдън Матюз, който е прекарал 12 години в кома. След като се събужда по чудо, той осъзнава, че владее телекинетични способности. Много скоро се забърква в опасна конспирация, водена от човек, който знае всичко за мистериозен свят, наречен Владението, където е бил младежът през всичките тези години.

Изображение с име: Beyond-season-1-tv-poster-FreeformПрезидентът на Freeform, Том Ашайм, заявява: „Целта ни при създаването на „Beyond“ беше да дадем на зрителите отличаващ се сериал по начина, по който биха искали да му се насладят. (Понеже ден след премиерата целият сезон 1 стана достъпен до стрийм платформите, които споделят права за разпространение. Това са: Freeform App, On Demand и Hulu.) Успехът надмина и най-високите ни очаквания – както количествени, така и качествени. Затова нямаме търпение да поднесем още от „Beyond“ на нарастващата му фен база.“

Подновяването пристига седмица след официалната премиера – всички епизоди бяха качени онлайн на 2 януари в САЩ. От Freeform твърдят, че повече от 14 милиона души са гледали легално сериалът за тази една седмица. Малко над седем милиона пък са го пуснали още в същия ден. Тези статистики подарили на телевизията най-силната седмица сред дигиталните стрийм платформи от 4 години насам. Зрителите на живото предаване по телевизията пък били милион и половина, което за тях си е доста силно… Даже е най-силната им премиера за последната година.

От маркетинга решават да споделят и още интересни данни. Първият човек, който е изгледал целия сериал наведнъж, го е направил чрез Айфон – за по-малко от 10 часа. Между другото, ако трябва да бъда честен, вероятно и на мен ми отне толкова време. По-голямата част от захваналите се с първи епизод са изгледали целия сериал още през първите два дни от дебюта му. А повече от 50% от феновете са били чисто нови за телевизионната мрежа.

https://www.youtube.com/watch?v=yQmp3JZXgJ0

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата