srednoshtna korona ttt

Борбата за среднощната корона

Излезе „Среднощна корона“ на Сара Дж. Маас и изд. „Егмонт България“

srednoshtna korona cccДнес „Егмонт България“ пуснаха продължението на „Стъкленият трон“ – „Среднощна корона“. Във втората книга от фентъзи-поредицата най-известният асасин на кралството се завръща и продължава своята история.

Селена Сардотиен е най-смъртоносното оръжие на владетеля на Адарлан. След тежки препятствия тя печели конкурса за нов кралски асасин, но далеч не е лоялна към короната… Селена крие тайни дори и от най-близките си хора.

Докато се преструва, че работи за краля, на Селена й предстои да бъде подложена на нови и още по-страховити изпитания. Тя трябва да отвоюва свободата си чрез кръвта на враговете му, а това, което не може да понесе, е да убива за короната. И с всяка инсценирана смърт, с всяка лъжа, която изрича, поставя любимите си хора в смъртна опасност.

Разкъсвана между двамата си защитници – капитана на стражата и принца – и сражаваща се с тъмна сила, много по-опасна от всичко, което е очаквала, Селена трябва да реши за какво всъщност воюва. За свободата си, за сърцето си или за съдбата на кралството…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата