Ash-vs-Evil-Dead-106

Брус Кембъл отново ще бъде Аш

Този път Злите мъртви ще се появят във видеоигра.

Изображение с име: ash vs evil deadПреди няколко години, когато за пръв път обявиха сериала „Аш срещу Злите мъртви“, той изглеждаше голяма работа – феновете шумно изразиха задоволството си, сериалът се продаде в няколко държави още преди премиерата си, въпреки скромния бюджет. Starz побързаха да го подновят за втори сезон, вдъхновени от предварителния успех, и всичко изглеждаше готово за още много години на борба срещу леко смешните зомбита-демони от франчайза. За съжаление, този силен старт така и не се трансформира във високи рейтинги. Ash vs. Evil Dead едва издържа три сезона, след което беше спрян, а Брус Кембъл обяви, че никога повече няма да се завърне в ролята на едноръкия Аш Уилямс.

Сега се оказва, че категоричното му изказване е било малко пресилено, защото по-малко от година след края на сериала, Кембъл все пак ще продължи с емблематичния си образ. Аш Уилямс обаче няма да се завърне във филм или сериал, а във видеоигра, която още няма име. Феновете да не стискат палци, 60-годишният Кембъл едва ли е навит да става отново екшън-звезда колкото и добре да се представи играта, така че това е по-скоро изключение от обещанието му, а не окончателно нарушаване.

Също така, въпреки че досега са правени цели 4 опита, все още няма хубава видеоигра по „Злите мъртви“. Предстоящото заглавие вероятно ще бъде базирано на филмите, а не на сериала. Правата за последния се държат изцяло от Starz, които не участват в този проект, така че сюжетът ще бъде свързан само с филмите. Кога ще излезе – предстои да видим.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата