castle rock

Castle Rock е подновен за втори сезон

Пореден успех за продукция по Стивън Кинг.

Изображение с име: castle rockНовият сериал на Hulu (достъпен у нас през HBO GO) „Касъл Рок“ официално е подновен за втори сезон. Вдъхновен от многобройните творби на Стивън Кинг, втори сезон вероятно ще разкаже нови самостоятелни истории с нови герои.

В сериала в момента главен герой е адвокатът на осъдени на смърт лица Хенри Дийвър, който се е върнал в родния си град, за да представлява мистериозен затворник в местния затвор Шоушенк. Междувременно разкрива мрачна тайна от миналото му, свързана с осиновителката му, Рут, местната брокерка Моли Странд, хорър ентусиастката Джаки Торанс и бившия шериф на Касъл Рок Алан Пангборн.

Въпреки че стрийминг платформите не обявяват рейтингите на продукциите си, Hulu са оповестили, че Castle Rock е един от най-успешните им проекти досега. Премиерата им е най-гледаната от всичко тяхно (дори и „Историята на слугинята“), а и е осигурила най-много запазени зрители между първия и втория епизод.

За съжаление, информация за втори сезон не е отпусната – не знаем колко епизода ще има, нито кой ще играе в тях и кои истории на Кинг ще бъдат адаптирани и омешани.

Нови епизоди от първи сезон все още излизат всеки четвъртък.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата