1 коментар
castlevania

Castlevania ще има и четвърти сезон

„Касълвания“ преживява трисезонния праг на Netflix.

Изображение с име: castlevania cКакто неведнъж сме писали, Netflix сключва такива сделки с производителите на съдържание за платформата, които правят изгодно продължаването на отношенията в рамките на три сезона. За да продължи един сериал по-дълго, това означава, че той е много, ама наистина много успешен. Малцина са щастливците в историята на Netflix досега – в нашия жанр добри примери са Stranger Things и евентуално Chilling Adventures of Sabrina (макар че там епизодите се делят на „части“, а не на „сезони“, така че сделката вероятно е по-различна). При анимациите продуцентите са малко по-благосклонни, но отново списъкът е къс. Сега обаче Castlevania се присъединява към него и става част от елита.

„Касълвания“ е подновен за четвърти сезон. Новината идва по-малко от месец след премиерата на трети. Явно анимето продължава да е популярно сред абонатите. И наистина, отзивите за него продължават да са много позитивни, като мнозина смятат сериалчето за най-добрата адаптация на видео игра, правена някога.

Трети сезон до голяма степен се усещаше като среда на голямата история, така че явно и сценаристите са се подготвяли за подобно развитие. Главните герои минаха през сериозни изпитания, появиха се нови персонажи, светът се разшири, имаше и екшън в изобилие. Стискаме палци на феновете да останат доволни и от бъдещите епизоди, а някой ден историята да приключи подобаващо на успеха си в момента.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата