1 коментар
echo trailer

Чувате ли Ехото от сгромолясването на Марвел?

Трейлър за сериала „Ехо“.

На Марвел хич не им върви напоследък – новите им филми се провалят в бокс-офиса, а новите им сериали не успяват да предизвикат отзвук като на по-ранните. Въпреки това, продуцентите на супергероите продължават да не се отказват.

Следващият сериал, който ще ни предложат, е разклонение на Hawkeye от 2021 година. Той е кръстен на името на главната си героиня – „Ехо“ и разказва за това как тя се опълчва на криминалната организация на Уилсън Фиск, по-известен ни като Кингпин. Успоредно с Винсънт Д’онофрио, в познатата роля на Дявола на доброто ще видим и Чарли Кокс, макар последният да отсъства от трейлъра.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Интересното при Ехо е, че тя е глуха (и ще си пасне добре с Деърдевил, който е незрящ). Актрисата зад нея, Алакуа Кокс също е глуха, освен това е с индиански произход и с ампутиран крак. След снимките на сериала е родила и първото си дете

Първите ревюта на минисериала са доста позитивни, но пък не е много обнадеждаващ фактът, че Disney+ са решили да изтропат целия минисериал в един ден през януари. Сериалът е заснет по средата на 2022 година, първоначално замислен с 8 епизода, в последствие претърпява сериозни презаснемания и новата продукция е събрана в само 5 серии.

Премиерата на Echo е на 10 януари.