crash-bandicoot

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy идва и за PC

Очакваме и нова серия в поредицата догодина.

Изображение с име: crash bandicoot n sane trilogyМиналата година собствениците на PlayStation 4 получиха подарък – преработени версии на старите игри Crash Bandicoot от 1 до 3 под общото заглавие Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Не може да се спори, че франчайзът е един от най-емблематичните за тази конзола, особено за геймърите, които имат стаж още от 90-те. Разработчиците имаха неочакван успех с това си решение – милиони продадени копия за remastered-версията и купища положителни ревюта. При очевидния интерес от страна на потребителите, бъдещето на франчайза става все по-ярко.

Оказва се, че трилогията от култови платформъри ще бъде достъпна още това лято и за геймърите извън собствениците на Плей Стейшъни. На 10 юли ще излязат версии за Nintendo Switch, Xbox One и PC! Все още не се знае дали те ще имат някакви допълнителни подобрения или бонуси спрямо тази за PS4, но новините определено са добри за притежателите на тези платформи.

Друга страхотна новина е, че през 2019 ни очаква тотално нова игра с любимия ни гризач. Тя е част от 5-годишния план на Activision за развитие на Crash Bandicoot до 2022 г. За съжаление обаче, източникът на тази информация не са самите разработчици, така че е възможно тя да не е съвсем вярна.

Пуристите на Плей Стейшън вероятно не са много доволни, че емблемата на конзолата ще бъде достъпна за геймъри извън тяхната общност. Но пък за тях остава утехата от потенциала – ако и за другите платформи продажбите са също толкова добри, то бъдещето на Краш Бандикут ще бъде още по-ярко и изпълнено с предложения. А и не е като да не са излизали игри от франчайза извън PS още в началото на века.

Повтаряме датата за премиерата на Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – 10 юли за Nintendo Switch, Xbox One и PC.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата