crash team racing nitro fueled

Crash Team Racing е следващият голям римейк

Четвъртата част от поредицата за Crash Bandicoot със състезателните колички ще има съвременен вариант.

Crash N.Sane Trilogy се оказа грандиозен успех за своите разработчици и няма нищо изненадващо в обявената миналата седмица новина, че ще се прави модерен вариант и на Crash Team Racing.

През 1999 г. Naughty Dog пуснаха четвърта игра в поредицата за Crash Bandicoot, в която персонажите от първите три платформъра се състезаваха в колички и се обстрелваха взаимно, за да стигнат първи до финала. Играта не беше чак толкова успешна, колкото вдъхновилата я Mario Kart, но определено си имаше фенове. След като първите три части получиха римейковете си, сега е неин ред!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Освен осъвременените графики, Crash Team Racing: Nitro-Fueled ще може да се играе и онлайн. Това е важен бонус, тъй като ще позволява на играчите да се състезават директно един с друг през интернет – нещо, което старата игра нямаше как да осигури. Иначе отново ще има самостоятелни мисии, различни състезателни модове и възможност за разделяне на екрана на до четири части за съответния брой играчи на една конзола.

Носталгията определено продава и римейковете на Crash Bandicoot и Resident Evil (където, според слуховете, предстои римейк на Resident Evil 3: Nemesis) го доказват. Може и да не е много честно спрямо разработчиците с нови идеи, чиито проекти по-трудно стигат до публиката, но в крайна сметка – щом поредицата още има такава маркетингова сила, тя трябва да се използва.

Премиерата е насрочена за 21 юни за PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата