being-human2013

Да бъдеш човек е по-епично в пети сезон

Оригиналният Being Human се завръща за пети сезон по BBC на 3 февруари – вижте трейлъра му!

Новият сезон на „Да бъдеш човек“ (оригиналът) отново ще има нови главни герои. Темата на новия сезон ще е „тройцата“ – Хал (Деймиън Молони), Том (Майкъл Соша) и Алекс (Кейт Бракен), а сюжетът му ще е по-епичен от всички досега.

„Техните умения и страст ме вдъхновяваха и ме караха да излизам изпод бюрото, за да пиша сценариите“, шегува се оби Уитхаус, създателят и главният сценарист на сериала. „Затова и този сезон принадлежи на тях. Новите герои на Being Human.“

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Тази година ще разкажем история, която е дори по-голяма от предишната, по-заплетена и епична от всичко, което сме правили досега. История за саможертва и неуместен кураж – нашите герои компрометират крехката си човешка част, за да опазят останалата част от света, а по-безскрупулни персонажи ще застрашат живота им в преследване на собствените си цели,“ загатва Уитхаус.

От прессъобщения разбираме и че през новия сезон Хал и Том ще работят в Бари Гранд Хотел, където се изправят срещу нов злодей – Капитан Хач (Фил Дейвис). Кейт Бракен се присъединява към основния актьорски състав, а Стивън Робъртсън, който играе Г-н Рук, ще се завърне за кратко.

Новите 6 серии ще започнат да се излъчват от 3 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата