raznishti me tt

Да разнищим новия тийн роман

На 28 март излиза „Разнищи ме“, продължението на „Разбий ме“ от Тахере Мафи и Егмонт България.

raznishti me cccПрез януари излезе „Разбий ме“ – началото на нова антиутопична тийн-поредица. Тя се оказа очакван хит и се нареди сред най-продаваните книги в книжарници „Хеликон“, което е напълно в унисон със статута й на световен бестселър. На 28 март, събота, ще излезе продължението й – „Разнищи ме“.

Джулиет е избягала в Пункт Омега – място за хора с дарби като нея и щаб на бунтовническата съпротива. Най-накрая тя е свободна от Възобновителите, свободна от плана им да я използват като оръжие, свободна да обича Адам. Но Джулиет никога няма да може да се раздели със смъртоносното си докосване. Нито пък от Уорнър, който я иска повече, отколкото тя би могла да си представи. Преследвана от миналото си и ужасена от бъдещето, Джулиет знае, че ще трябва да избере между това, което иска, и това, което мисли за правилно. Решение, което би могло да включва и избор между сърцето ѝ и живота на Адам.

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната трилогия „Разбий ме”. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата