vyzplameni me

Да възпламеним Джулиет

По книжарниците можете да намерите „Възпламени ме“, финалът на трилогията „Разбий ме“ от Тахере Мафи.

vyzplameni me ccОт няколко дни на пазара вече е „Възпламени ме“, финалът на тийн-трилогията „Разбий ме“ от Тахере Мафи и Егмонт България. Дойде време историята на Джулиет и нейните приятели да завърши.

След унищожението на Пункт Омега Джулиет не знае дали нейните приятели и Адам са живи. Войната може да е приключила, преди да започне. Но това няма да спре младата жена да се опита да победи Възобновителите веднъж завинаги. За да направи това, тя ще трябва да потърси помощ от Уорнър, красивия командир на Сектор 45. Последният човек, за когото някога е мислила, че ще може да се довери. И този, спасил живота ѝ. Той обещава да помогне на Джулиет да овладее силите си и да спаси умиращия ѝ свят… но това не е всичко, което иска от нея. И докато двамата дават всичко от себе си, за да победят врага, Джулиет ще открие, че нещата, които е мислила, че знае за Уорнър, способностите си и дори Адам, са били лъжа.

Романът се предлага в електронен и хартиен вариант. Трилогията „Разбий ме” се издава в над 25 държави, което не остава скрито от филмовите продуценти и правата за екранизацията са закупени от 20th Century Fox.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата