изтеглен файл

Дебютният сериал на Playstation Network е за супергерои

Powers придобива вид с 8-минутно клипче „зад кадър“.

MV5BMTQ2MDU0NjI5N15BMl5BanBnXkFtZTgwNTI2OTg5MjE@._V1_SX214_AL_Преди известно време се бяха чули сериозни слухове, че се разработва сериал по комиксите на Браян Майкъл Бендис – Powers. Тогава с проекта се беше захванала небезизвестната телевизия FX (American Horror Story, The Strain), която направи няколко опита за пилотен епизод и след това се отказа. В последствие правата бяха закупени от прохождащата телевизия на Play Station, чийто родителска компания е Sony.

В Powers си взаимодействат супергерои и полицейски служители в една доста интересна градска среда – свят, в който суперсилите са обичайно явление. Главният герой е детектив, който е изгубил своята сила да лети. В почти 8-минутното видео, промотиращо сериала, са показани сцени от епизодите и кратки интервюта с актьорите – Шарлито Коплей (Крисчън Уокър), Сюзан Хейърд (Дина Пилгрим), Ноа Тейлър (Джони Роял), Еди Изард (Вълк) и Мишел Форбс (Ретро гърл). Сценаристите са създателят на комикса, Браян Майкъл Бендис, и Майкъл Айвон Оеминг .

Лично на мен ще ми е любопитно да вида тази … закачка-проект, когато дебютира на 10 Март, но, честно казано, не му възлагам големи надежди. Ще е интересно да се види как хора със специални сили и „нормални“ органи на реда си взаимодействат, но тепърва предстои да видим дали „Сили“ ще има достатъчно оригинален сюжет и чаровни герои, за да успее да се наложи и да прокара пътя на PSN към продуцирането на собствени сериали.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата