4 коментара
Defiance-Dominion-wide1

Defiance и Dominion подновени

През лятото на 2015 отново ще гледаме постапокалиптичната Земя с извънземни или ангели.

Миналата година Syfy заложи МНОГО на новия си сериал „Съпротива“. Макар проектът да не е чак толкова впечатляващ, колкото го изкарваха отначало, залогът се отплати и в крайна сметка Defiance намира нужния си рейтинг, за да оцелее.

От друга страна, Dominion не беше кой знае колко рекламиран и никой не можеше да предвиди съдбата му още преди премиерата. Той също става за гледане, без да е феноменален.

Оказва се, че двата заедно (излъчвани един след друг в четвъртъците) са били най-гледаните програми по кабелна телевизия за часа си, като средният брой зрители е бил 2,7 милиона души (само преди няколко години Syfy се радваха на всичко с над 1 милиона зрители). Екипите като цяло се запазват същите, а поръчката е за нови сезони от по 13 епизода.

Defiance се развива в останките от Сейнт Луис, на планета, променена и населена от най-различни раси. Нововъзникналата цивилизация от хора и извънземни трябва не само да устои на предизвикателствата на враговете й, но и да се справи със собствените си вътрешни конфликти и различия.

Dominion е по филма „Легион“ и разказва за бъдеще, в което ангелите са унищожили Земята, а последните останки от човечеството живеят в строго охранявани градове. Архангел Михаил се е съюзил с човечеството и заедно с Избрания и правителството на град Вега се бори срещу брат си Габриел и неговите помощници, които искат да изтребят хората до крак.

Новите сезони на въпросните сериали ще можем да гледаме през лятото на 2015.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата