David-Mazouz-in-The-Darkness

Дейвид Мазуз е обладан от демони

Трейлър за хоръра The Darkness, в който малкия Брус Уейн от сериала „Готъм“ и Кевин Бейкън са в главните роли.

Въпреки доминацията на супергероите по кината, има няколко жанра, които може да са нископрофилни, но постоянно пускат нови и нови филми, които намират своята публика. Един от тях са филмите на ужасите. Колкото и да си приличат, колкото и да страдат от едни и същи недостатъци, хорърите продължават да са популярни и да зарибяват хората.

Същото ще се опита да направи и филмът „Мракът“. В него става дума за дете, обладано от древноиндиански духове. Докато малчуганът става все по-зловещ и се губи в превзелия тялото му демон, семейството му се плаши и търси начин да реагира.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В ролята на детенцето познахте Дейвид Мазус – момчето, което играе младия Брус Уейн (бъдещия Батман) в „Готъм“. Баща му пък е актьор от най-висока класа – Кевин Бейкън. Продуцентите вече ги познаваме чрез „Заклинанието“, „Коварен“ и „Посещението“ – други неочаквани хорър хитове.

Наистина, идеята вече е правена около милион пъти, но в защита на филма ще признаем, че съспенсът изглежда като да му се получава. Ценители сме на жанра, така че ще дадем шанс и на това предложение.

Премиерата на The Darkness в САЩ е на петък 13-ти (май месец), като засега не е известно дали ще има официална кино премиера в България.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата