doctor who david tennant catherine tate

Дейвид Тенант и Катрин Тейт се завръщат за 60-годишнината на Doctor Who!

Една от най-обичаните двойки в сериала ще има още едно приключение. Вижте снимки от снимачната площадка.

В момента текат снимките на сцени за емблематичния научнофантастичен сериал Doctor Who, които ще бъдат излъчени догодина за 60-годишнината му. И тъй като те са на публично място и със сигурност хората ще видят какво се случва, сценаристът Ръсел Т. Дейвис реши направо да го обяви официално – Дейвид Тенант и Катрин Тейт се завръщат! Десетият Доктор и Дона Нобъл ще имат още (поне) едно приключение!

Изображение с име: doctor who tennant 1

 

Двамата водеха сериала през четвъртия му сезон от новите серии, който беше и най-високорейтинговият, а за мнозина фенове – и най-обичаният. Дона пък има един от най-тъжните завършеци на личната си история в сериала – тя спаси цялата вселена от унищожение, но трябваше да жертва паметта си за всичко преживяно с Доктора.

Изображение с име: doctor who tate 1

Все още не се знае в какво качество ще бъде завръщането им – дали става дума за история с няколко доктора, както неведнъж се е случвало преди, дали става дума за „изгубен епизод“, дали за паралелна вселена, дали за спомени или сън… Ръсел Т. Дейвис не казва, само изрежда всички възможности и допълва: „Мога само да потвърдя, че ще бъде зрелищно, тъй като две от най-големите ни звезди се съюзяват отново за битката на живота им“. Допуска се даже двамата да не играят Доктора и Дона, ами нови персонажи, така както Били Пайпър се появи в 50-годишнината като Момента, а Том Бейкър като Куратора.

Изображение с име: doctor who tennant 2

Снимките в тази статия са публикувани от фен страницата на Дейвид Тенант във Фейсбук преди няколко часа. Те са с лошо качество, но на тях виждаме Тенант в костюма на Доктора на лондонска улица. На една от тях се вижда и Катрин Тейт в гръб.

Изображение с име: doctor who tennant 3

Естествено, има достатъчно време преди да видим тези сцени с любимите ни герои от „Доктор кой“. Преди тях ще трябва Джоди Уитакър да напусне ролята и актуалният Доктор да регенерира в новата си версия – тази на Шути Гатуа.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата