doctor who 11

Докторката се завръща

Трейлър за 12-ти сезон на Doctor Who.

Тази година се разминахме без нови серии на някога любимия сериал Doctor Who (ако не броим новогодишната). За щастие, няма да чакаме дълго за нов сезон – вече има трейлър за следващите приключения на Доктора и неговите придружители, като обявеният период за излъчването им е началото на 2020 г.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че сезон 11 беше много зле, трейлърът за следващите епизоди изглежда малко по-обнадеждаващ. Виждаме и завръщане на познати раси като киберхората (сайбърмените), джудунците (носорогоподобните) и може би ракнос (паякообразното същество от коледния специален епизод с Дона). Намеква се и за по-голяма обща история, която да свърже донякъде епизодите по примера на старите сезони. В трейлъра не се показва нищо по въпроса, но има слухове, че ще се завърне Осгуд – очилатата фенка на Доктора от ЮНИТ – което ще е интересно, предвид че организацията вече е разпусната, както научихме в последния епизод.

Стискаме палци сценариите този път да са значително по-добри и не като за малолетни. Ще видим дали сериалът има шанс да оцелее ерата Крис Чибнал или новият главен сценарист тотално ще го закопае след няколко месеца.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата