1 коментар
Atlas-Starring-Jennifer-Lopez

Дженифър Лопес във футуристичен трилър

Тийзър за Atlas по Netflix.

Дженифър Лопес е успешна певица, която в последно време е по-известна даже с актьорската си кариера – до известна степен благодарение на хита си по Netflix от миналата година – The Mother. Сега тя и стрийминг платформата ще се опитат да повторят успеха с още по-амбициозен проект – научнофантастичния футуристичен трилър ATLAS. В него Лопес играе анализаторка на данни, която трябва да си партнира с изкуствен интелект, за да спаси света. Днес излезе първия тийзър за филма:

Бутон за зареждане на YouTube видео

От тези кадри не става ясно много за сюжета, но пък виждаме интересни и скъпи визуални ефекти – чуждопланетен пейзаж, град от далечното бъдеще, гигантски роботи във вълнуващ екшън, енергийни експлозии, разпадащи се космически кораби… Какво повече му трябва на човек откъм зрелища?

За съжаление, повече от това едва ли ще можем да очакваме, предвид че режисьор е Брад Пейтън, известен със „Сан Андреас“, но пък човек и от това има нужда понякога. Ще участват още Симу Лиу („Шанг-Чи“), Стърлинг К. Браун, Марк Стронг, Ейбрахам Попула и Лана Парила (злата кралица от „Имало едно време“).

„Атлас“ излиза на 24 май.