2 коментара
UFO

Джилиан Андерсън пак лови НЛО-та

Актрисата от „Досиетата Х“ участва в нов проект за мистериозни извънземни.

Джилиан Андерсън май не хареса особено завръщането си в „Досиетата Х“, особено ако се съди по категоричното й напускане на сериала след 11-ти сезон (който и без друго най-вероятно щеше да си остане последен). Въпреки това, тя не можа да издържи дълго извън гонитбата на извънземни и сега отново ще участва в такъв проект. Този път обаче става дума за филм, а нейната роля ще е само поддържаща, и то с най-лошата й перука досега. Вижте трейлъра за UFO:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Клипчето определено носи духа на The X-Files, въпреки че сякаш не изпъква някоя друга причина да се гледа освен участието на Джилиан Андерсън. Сюжетът вероятно ще бъде изтъркан, бюджетът очевидно е малък, а главните актьори в никакъв случай нямат чара на Мълдър и Скъли. Даже е странно, че уважаваната актриса си тръгна от „Досиетата Х“, за да играе в евтино копие на „Досиетата Х“. Трябва обаче да се отбележи, че колежанката е Ела Пърнел, която също е имала високопрофилни появи – като младата Злодеита в „Господарка на злото“ и като Ема в „Домът на мис Перигрин за чудати деца“.

Според официалното резюме на сюжета „Дерек (Алекс Шарп) е брилянтен колежанин, който е виждал НЛО като малък. Той вярва, че мистериозните гледки на няколко летища в САЩ също са НЛО-та. С помощта на неговата приятелка, Натали (Пърнел) и професорката му по висша математика, д-р Хендрикс (Андерсън), Дерек ще се надпреварва в разкриването на мистерията със специалния агент от ФБР Франклин Алс (Дейвид Стретърн – командир Ашфорд от „Експанзията“).“

Не очаквайте да гледате „НЛО“ на кино – той е предвиден за премиера направо на DVD, и то вероятно само в САЩ и Великобритания, през септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата