nai-groznata ot vsichki ever after high

Един неочакван приказен съюз

На 05.09 излиза втората книга от поредицата Ever After High, „Най-грозната от всички“ на Шанън Хейл и изд. „Егмонт България“.

nai-groznata ot vsichki ever after high ccСерията от нови интерпретации и продължения на приказки за деца и тийнейджъри продължава. В събота излиза „Най-грозната от всички“ – втора книга от поредицата Ever After High на една от най-продаваните авторки в САЩ – Шанън Хейл.

Наближава Денят на наследството, в който учениците от „Евър Афтър Хай” трябва да дадат обет, че ще следват стъпките на приказните си родители. Рейвън, дъщерята на Злата кралица, отказва да подпише Книгата на легендите, отхвърляйки своята съдба и излагайки всички останали на риск.

Епъл, дъщерята на Снежанка, не иска да приеме, че Рейвън е просто една непрекъснато създаваща проблеми бунтарка. Но изборът на Рейвън означава, че Епъл може никога да не получи отровната ябълка, принца и кралството, които ѝ се полагат.

Внезапна опасност надвисва над Маделин от Страната на чудесата и сега Рейвън и съперничката ѝ ще трябва да съберат враждуващите лагери. Дали ще успеят да сложат край на своите противоречия или ще отнемат щастливия край на всички веднъж завинаги?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата