ak-dp

Егмонт с две нови фентъзита

На 19.03 излизат „Ангелска кръв“ от Налини Синг и „Дете на пустинята“ на Олуин Хамилтън.

angelska kryvФеновете на романите под шапката на „Егмонт България“ ще се зарадват на двете нови предложения от издателството. И двете са с фентъзи нотки, но едното е ориентирано повече към тийнейджърите, а другото – към почитателите на любовни истории. И двете излизат в събота.

По-романтичното е „Ангелска кръв“ на Налими Синг, първа част от паранормалната поредица „Ловец на гилдията“. В един свят на красота и жажда за кръв, в който ангели властват над вампири и смъртни, ловецът Елена трябва да намери архангел предател. Това е задача, с която малцина биха се нагърбили, но за пленителната млада жена няма невъзможни неща. Особено когато поръчението идва от загадъчния Рафаел – смъртоносно същество, отбягвано от всички. Елена знае, че провалът не е вариант, дори мисията й да е невъзможна. Скоро обаче тя открива, че стои на ръба на бездна. Кошмарът на зверските убийства, пред които е застанала, не може да се сравни с ужаса, който изпитва пред насладата от докосванията на Рафаел. Защото, въпреки че привличането между двамата не може да се отрече, тя не е сигурна, че е готова да плати цената за него.

dete na pustinqta ccДругата оферта е „Дете на пустинята“ на Олуин Хамилтън. Смъртни управляват пустинния народ на Мираджи, но из дивата, безплодна пустош все още скитат мистични зверове, а според мълвата някъде джинове продължават да практикуват магиите си… Във враждебния и суров град Дъстуок обаче няма нищо магическо. Това не е място за човек, ако е беден, сирак или ако е жена. Амани Ал’Хиза е всичките три. Тя е отличен стрелец, но умението й не може да й помогне да се измъкне от Дъстуок, където е обречена на уреден брак или смърт. А така отчаяно копнее да види света, за който е слушала единствено от историите край огъня. Когато изневиделица й се предоставя шансът да избяга с мистериозен и смайващо красив чужденец, Амани не се поколебава. И въпреки че от години мечтае да напусне родния си град, никога не си е представяла, че ще го направи, яздейки митичен кон, бягайки от смъртоносната армия на султана с човек, издирван за измяна. Не си е представяла и че ще се влюби в него… Или пък че той би могъл да й помогне да разкрие могъща тайна за това коя е всъщност.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата