1 коментар
Elektra-Jennifer-Garner

Електра на Дженифър Гарнър влиза в „Дедпул 3“

Вероятно и Деърдевил на Бен Афлек ще се завърне, но той засега не е потвърден. Отдавна знаем и за Хю Джакман като Върколака.

Едно от най-големите притеснения на феновете на комиксовите филми при покупката на Фокс от страна на Дисни беше, че изненадващо свежата и сполучлива поредица за Дедпул е мъртва. За щастие, засега изглежда, че тези притеснения няма да се оправдаят. Райън Рейнолдс вече усилено работи по третия филм, като за него вече знаем, че ще включва Хю Джакман в емблематичната му роля на Върколака.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Друго, с което от екипа на филма постоянно ни успокояват, е че тонът на Дедпул няма да бъде сменен, дори и да е неподходящ за Дисни или Марвел-вселената. Според Каран Сони, който играе таксиджията Допиндер във всички филми, устатият супергерой ще си остане също толкова устат и в следващата част.

Райън Рейнолдс обаче не разчита само на обещания и стара слава, за да направи трети филм в поредицата. Затова вкарва още повече стара слава.

Според слуховете, Бен Афлек е забелязан на снимачната площадка, което поражда съмнения, че той ще се завърне в ролята си на Деърдевил – Дявола на доброто, преди образът да бъде направен наново в нетфликсовия сериал и след това да бъде вкаран в MCU.

Така стигаме до съвсем официалната новина от заглавието – Дженифър Гарнър ще се завърне като Електра за пръв път от почти 20 години насам и това е потвърдено. Тя първо се появи в Daredevil през 2003 г., но след това имаше свой собствен филм от 2005 г., който не се получи много добре, но все пак остана харесван от някои фенове. Каквито и проблеми да е имал този филм обаче, всички знаят, че Дженифър Гарнър беше от силните му страни, така че завръщането й в ролята е добре дошло за всички.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Още не е известно каква роля ще има Гарнър във филма – може и да има повече екранно време и значение за сюжета, а може и да е просто кратка поява тип камеотата в „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“. Самата Дженифър, колкото и да е симпатична, сякаш поизчезна от телевизията и филмите през последните години. Наскоро обаче направи добра роля, и то в партньорство с Райън Рейнолдс, за филма „Проектът Адам“.

Доколкото ни е известно, „Дедпул 3“ ще служи като вход за Раяън-Рейнолдсовия Дедпул в отмъстителската вселена на Марвел. Сюжетът на филма ще включва (отново) пътувания из мултивселената и срещи с познати лица от не толкова близкото минало. Със знанието за Хю Джакман, разкритието на Дженифър Гарнър и слуховете за Бен Афлек се пораждат още повече въпроси и спекулации относно какви други персонажи от старите филми биха могли да се появят, за да зарадват върлите си фенове още веднъж.

Въпреки че темата за мултивселената вече започна доста да се изтърква, а и е малко тъпо всеки втори филм да разчита на носталгията на възрастните си зрители, за да ги привлича в кината, първите две части на „Дедпул“ бяха доста силни като филми, така че това ще ни е достатъчно, за да дадем шанс и на третия.

Снимките на „Дедпул 3“ вече текат, а премиера очакваме през лятото догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата