Elityt ttt

Елитът сред претендентките за принца

Излезе „Елитът“ – втората част от трилогията „Изборът“ на Кийра Кас, изд. „Егмонт България“

Elityt cccПродължава историята на Америка Сингер, която се бори за сърцето на принца в своята страна. В телевизионното щоу са останали само 6 момичета, като едно от тях е именно тя. Как ще се справи тя със следващите предизвикателства ще разберем от „Елитът“ на Кийра Кас, който излезе на пазара днес.

В света на Америка Сингер принцът избира съпругата си с кастинг и оспорвано състезание, излъчвано по телевизията. По стечение на обстоятелствата момичето е принудено да замине за двореца и да се бори за короната и сърцето на принц Максън, без да ги желае. Но нещата бързо се променят и скоро Америка осъзнава, че у нея се зараждат чувства към Максън.

Сега от 35-те предентентки за бъдеща кралица са останали само 6 – Елитът. Колкото повече Америка се доближава до спечелването на короната, толкова колебанията ѝ се засилват. Когато е с Максън, е във вихъра на новата и всепоглъщаща любов. Но всеки път, щом види първата си любов – Аспен, на пост из двореца, спомените ѝ за предишния живот се завръщат. И, докато сърцето ѝ е раздвоено, останалата част от Елита знае точно какво иска. Шансът на Америка да бъде избрана се стопява все повече и повече…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата