wheel of time

Ето кой движи Колелото на времето

Драконът все още не е зъл и има надежда за душата му. Трейлър за втори сезон на „Колелото на времето“.

Преди 2 години феновете на поредицата романи „Колелото на времето“ бяха в екстаз – наближаваше амбициозната адаптация в сериал с висок бюджет и актьорски състав, предвождан от истинска звезда. Естествено, когато първи сезон излезе, не всички бяха доволни (това винаги е така). Но все пак дебютните серии успяха да се наредят на престижното второ място в класацията ни за най-добрите сериали на 2021 г. Сега най-накрая ни предстои да доживеем втори сезон на никак нелошия сериал. И по случая имаме никак нелош трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако не сте чели книгите и не сте гледали първи сезон все още, поправете си грешката и не четете по-нататък. В последните излъчени сцени Морейн взе решение да пощади Ранд, след като стана ясно, че именно той е Дракона – мъжът с най-мощна магия от всички на света, който може да го погуби или спаси. Сега тя трябва да го обучи и да се подсигури, че силите му ще бъдат използвани за добро, а не за зло – опасна задача, предвид колко неконтролируеми могат да бъдат те.

Ако се чудите защо е отнело толкова много време да видим новите епизоди – официалното оправдание е работа по пост-продукцията. Последните серии на първи сезон не изглеждаха много добре именно защото този аспект беше пришпорен (донякъде и заради пандемията). Сега продуцентите ще се постараят да поправят всички свои грешки от преди две години и да направят втори сезон по-голям успех от първи. Стискаме палци да им се получи.

Премиерата на The Wheel of Time сезон 2 е на 1 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата