2 коментара
rebel moon

Голям трейлър за Rebel Moon на Зак Снайдер

„Бунтовническа луна“ е трябвало да бъде филм от вселената на „Междузвездни войни“, но в крайна сметка ще се пусне като самостоятелни два филма.

Не всички сме фенове на Зак Снайдер и неговата любов към плоски сценарии, очевадно компютърно генерирани пейзажи и забавен каданс, но когато от него излезе нещо интересно, няма как да не му обърнем всички внимание. За проекта му Rebel Moon се говори много отдавна, но днес излезе първият трейлър. Оказа се, че филмът ще е в две части, а от видеорекламата виждаме, че става дума за наистина епична космическа опера.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Бунтовническа луна“ ще е първият филм на Зак Снайдер от 2021 насам, когато той пусна „Армия на мъртвите“, което му беше второ сътрудничество с Netflix. Това ще му е третото и се очертава като най-епичното досега.

Когато мирна колония на ръба на галактиката се оказва заплашена от армиите на тираничния регент Бализариус, младата Кора (София Бутела) става последната й надежда за спасение. Тя се натоварва със задачата да намери бойци, с които да организира бунт срещу столицата. Така тя обединява отшелници, бунтовници, селяни и сираци на войната от различни светове, които споделят нуждата й от изкупление и отмъщение.

Докато сянката на цяло Кралство надвисва над неочаквана луна, битка за съдбата на галактиката се разразява и нова армия от герои е създадена.

Сред звездите в актьорския състав разпознаваме не само Бутела, но и Чарли Хънам, Майкъл Хуйсман, Джимон Хонсу, Бей Дуна, Рей Фишър, Клеопатра Колман, Джена Малоун, Ед Скрийн и дори Антъни Хопкинс.

Филмът ще излезе в две части – „Дете на огъня“ ще гледаме на 22 декември, а „Раздавачката на белези“ – на 19 април догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата