the-good-place s3

Готвим се за сбогуване с „Доброто място“

Видео зад кадър от последния сезон на The Good Place.

Една от най-свежите комедии на десетилетието, The Good Place, скоро ще завърши със своя четвърти сезон. Въпреки че сериалът наподобява ситком, сюжетът му се движи с бясно темпо без никакъв страх да променя основните си концепции, като междувременно повдига изобилие от тежки философски въпроси по лек и забавен начин. Препускането през обратите обаче може да изчерпи сценаристите твърде бързо и затова те решават да завършат историята още тази година.

Макар и да остават по-малко от 3 седмици до премиерата на четвърти сезон, все още нямаме трейлър към него. Най-вероятно няма и да имаме, както никога не сме имали подобен тип реклами за сезон различен от първия. В 20-минутните епизоди се съдържат твърде много спойлери и сцени, които биха изглеждали странно извън контекст, така че сериалът се промотира по-скоро с видеа, съдържащи стари сцени и изказвания зад кадър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Първото промо припомня някои от по-забавните моменти досега и се фука с наградите, спечелени от сериала през първите три сезона. 5 номинации за Еми не са малко за такова проектче.

Видеото зад кадър е снимано успоредно с последния епизод, така че, разбираемо, фокусът върху него е предстоящата раздяла както на зрителите със сериала, така и на актьорите един с друг. Въпреки че за феновете ще бъде приятно да го изгледат, в него се съдържа само една сцена от предстоящия сезон, както и спойлери от края на предишния.

Бутон за зареждане на YouTube видео

The Good Place започва с последния си сезон на 26 септември в САЩ. За съжаление, в момента в българската част на Netflix стои само първи сезон (втори е махнат по някаква причина), което значи, че ако изобщо четирите сезона бъдат качени там някога, това ще бъде след много време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата