1 коментар
240858 279375708841843 1897345415 o

Хълк ще отмъщава и на мобилните устройства

The Avengers са герои в много игри, а от днес е достъпен и първият епизод от новата мобилна поредица Avengers Initiative, в която главен герой е зеленият звяр.

Ако си мисите, че Марвел ще се спрат и ще си преброят кротко парите от успеха на „Отмъстителите“, лъжете се. От комиксовия гигант вече разработиха един куп игри – Marvel Super Hero Squad Online радва по-малките фенове на супергероите, Marvel: Avengers Alliance запълва времето на фейсбукърите, а скоро ще излезе и безплатната Marvel Heroes за заклетите геймъри.

Днес излезе и нещичко за притежателите на мобилни устройства – Avengers Initiative, първият епизод от серия игри за този пазар. В нея главен герой е Хълк, който се изправя срещу най-опасните злодеи от комиксовата вселена.

Бутон за зареждане на YouTube видео

С трупането на опит, Хълк ще увеличава своите показатели, ще се сдобива с нови умения и екипировки, а също и костюми. Но системата XP на Марвел позволява нещо повече – свързване на профилите на играчите с няколко от техните игри. Така например отегчените от Marvel: Avengers Alliance ще могат да си сравнят постиженията там и в другите игри, както и да отключват ново съдържание.

Иначе, за закупилите играта ще има безплатни ъпдейти и продължения на историята през следващите месеци. По-нататъшните епизоди пък ще се концентрират върху други отмъстители като Капитан Америка, Тор, Железния човек и Черната вдовица.

Би трябвало играта да върви на всички устройства с Android и на някои iOS.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата