amazon-the-boys

Хоумлендър се изправя срещу Старлайт

Трейлър за четвърти сезон на The Boys

The Boys стана доста хитов сериал за Amazon Prime и вече оглавява цял франчайз. Първото разклонение, Gen V, успешно плени зрителите с първи сезон и е подновено за втори. Представянето и на двата сериала пък е вдъхновило продуцентите за още един спиноф – той ще е с нови герои и ще се развива в Мексико, но в същата вселена.

Да се върнем обратно на главния сериал обаче, защото наближава премиерата на четвъртия му сезон. В него явно ще имаме голяма битка между Хоумлендър и Старлайт, а сред кадрите виждаме и Джефри Дийн Морган, който се присъединява към състава.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Синопсисът гласи: „Светът е на прага на бедствие. Виктория Нюман е по-близо от всякога до спечелването на Овалния кабинет и е пазена от мускулестия палец на Хоумлендър, който консолидира силата си. Бучър, на когото му отават само месеци живот, е загубил сина на Бека и работата си като лидер на Момчетата. Останалите от екипа вече не могат да слушат лъжите му. Но тъй като залогът е по-висок от всякога, те трябва да намерят начин да работят заедно, за да спасят света, преди да стане твърде късно“.

Не е обявена премиерна дата, единствено се казва, че очакваме четвърти сезон по някое време догодина. Интересното е, че епизодите са били заснети още тази пролет, но работата по тях е спряла по време на холивудските стачки като знак на солидарност със стачкуващите.