toy-story-4

Играчките отново ще играят

Трейлър за Toy Story 4.

Поредицата „Играта на играчките“ е една от емблемите на Pixar (съответно и на Дисни) и мнозина се сбогуваха с нея в третия филм, когато Анди порасна и се раздели с играчките си. Те обаче се завръщат за още (поне) един рунд с нова емоционална история.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Уди продължава да е главен герой, но не той е в светлината на прожекторите, а новият персонаж Форки (или Виличко). Той е любимата играчка на Бони, но преживява екзистенциална криза – вярва, че не трябва да живее, а просто да послужи за още едно ядене, преди да бъде изхвърлен на боклука като всяка нормална пластмасова вилица.

Дори и да се чудите защо поредицата продължава, Том Ханкс и Тим Алън обещават, че и този филм ще бъде поучителен и с потенциал да ви разплаче, тоест съществуването му е оправдано. Ханкс дори призна, че не е можел да гледа продуцентите дълго време след озвучаването на последните сцени, защото те са разбили сърцето му. Дори и да преувеличават с хвалбите, със сигурност носталгията ще заведе немалък брой зрители в киносалона.

Премиерата на „Играта на играчките 4“ е на 21 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата