1 коментар
wallpaper-iron-throne-1600

Играта на тронове продължава на 1 април

Не, това не е първоаприлска шега, именно тогава започват да се излъчват епизодите от втори сезон на хитовия фентъзи сериал. За потвърждение имаме и чисто ново трейлърче!

„Печелиш или умираш“ – така се казва новият трейлър на предстоящия втори сезон от „Игра на тронове“. Кръвопролитията и подмолните игрички ще продължат, а хватката на Серсей над Джофри и Железния трон ще отслабне. Трейлърът показва и новите герои, които ще демонстрират своята алчност за власт в голямата битка.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Който е чел „Сблъсък на крале“, вероятно знае какво ни очаква във втори сезон. Тези като мен пък ще почакат до 1 април, за да видят как ще продължи борбата за Железния трон – в чии ръце ще бъде властта в края на сезона, какво ще стане с непослушния Джофри и неговата майка-манипулаторка, ще съумее ли Денерис да използва драконите за своята кауза, ще отмъсти ли Роб за баща си, както и що за стока са новите герои. Междувременно, зимата все още идва, а съществата на север от Вала продължават да заплашват разкъсваните от конфликти кралства на Вестерос. Ако дните до началото на втори сезон от Game of Thrones ви се струват твърде много, можем да ви позалъжем като ви припомним първия официален тийзър, клипчето от снимачната площадка и интервюто, което взехме от Джордж Р. Р. Мартин миналата година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата