amazon-the-boys

Имаме ли време да спасим света?

Трейлър за четвърти сезон на The Boys.

Излезе трейлър за четвърти сезон на обичания супергеройски (или суперзлодейски) сериал „Момчетата“. Amazon Prime продължава да се радва на успеха му, като дори миналата година пусна разклонение, което също се зарадва на известен интерес от потребителската база.

В следващия сезон светът ще е на косъм от полудяване. Виктория Нюман е все по-близо до овалния офис и все още е под мускулестия палец на Хоумлендър, който събира силите си. Бучър има само 9 месеца живот, изгубил е сина на Бека и работата си като лидер на Момчетата, но все още има хъс да направи последно добро, въпреки че на останалите от екипа им е писнало от лъжите му. С високите залози обаче всички трябва да намерят начин да си простят и да заработят заедно, преди светът да бъде окончателно изгубен.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Интересно е, че Френчи практически липсва от маркетинга за следващия сезон. Това разпалва спекулациите, че персонажът му може и да бъде убит. Би било жалко за феновете му, но пък и би вдигнало напрежението още повече в сериала и би било добър катализатор за конфликта в четвърти сезон.

Впрочем, носят се слухове, че вече не просто се работи по пети сезон, но и направо се снима. Няма официална информация, но не би ни учудило, предвид колко е хитов сериалът.

Премиерата на четвърти сезон на The Boys е на 13 юни по Amazon Prime.