the-batman-logo

Интересен нов трейлър за „Батман“

Новата версия на популярния супергерой излиза през март 2022 г.

Пуснаха нов трейлър за The Batman, в който виждаме повече от борбата на Батман и Жената-котка срещу Гатанката и пъкления му план. Двамата обаче явно няма да успеят да предотвратят взривяването на половината град Готъм. Сюжетът няма да е част от основната DC вселена, доколкото все още можем да говорим за такава, а ще проследи ранните години на нова версия на познатия ни супергерой с вид на прилеп.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Робърт Патинсън е в главната роля на Брус Уейн, а режисьор е Мат Рийвс. Зоуи Кравиц ще бъде Жената-котка, Джефри Райт ще бъде комисар Джим Гордън, Колин Феръл ще е Пингвина, а Пол Дейно е Гатанката. Както винаги, в началото имаше страшно много разочаровани от кастинга, възмутени от идеята светещия вампир да се превъплъти в мрачния супергерой. След излизането на първите кадри обаче феновете започнаха да изпитват по-топли чувства и сега вече са развълнувани и оптимистично настроени. Трябва да признаем, че трейлърът има интересна атмосфера, напомняща на хубавите елементи от филмите за Батман през 90-те години.

Очаква се „Батман“ да бъде успешен, защото вече се работи и по две негови разклонения – сериал за полицейското управление на Готъм и още един за произхода на Пингвина. Да, вече имахме един такъв сериал, „Готъм“, но Холивуд обича да повтаря комиксовите истории до безкрай, а хората явно обичат да ги гледат, така че ще се примирим.

The Batman излиза на 4 март 2022.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата