vampyr

Историята на вампира

Story Trailer за предстоящата игра Vampyr.

Отдавна сме хвърлили око на предстоящата игра Vampyr, която закъснява, за да бъде доизпипана. В нея играчът се превъплъщава в доктор Джонатан Е. Рийд, който е вампирясал по неволя. Сега той трябва да оцелява из мрачните лондонски улици, превзети от смъртоносна болест, като се храни от най-слабите и безполезните на обществото и убива тези, които искат да му навредят. Играта се очаква да изправи геймърите пред един куп морални дилеми, които ще имат огромно отражение върху развитието на сюжета.

Сега имаме нов трейлър, който разказва историята на превръщането му с драматични подробности. Саундтракът е (Don’t Fear) The Reaper на Флотила и Мона Наджиб и предполага, че в историята на играта ще има повече емоционален заряд, отколкото изглежда на пръв поглед.

https://www.youtube.com/watch?v=Y-wsrKufDKU

Като вампира д-р Рийд ще имате възможност или да се отдадете на желанието си да пиете кръв, или да направите всичко възможно да сте в услуга на човечеството. Предварителните поръчки ще ви дадат бонуси като оръжия и костюми. За да излезе на печалба, играта ще се нуждае от поне 1 милион продажби, така че инвестицията е сериозна и вие можете да помогнете тя да бъде избита.

Vampyr излиза на PS4, Xbox One и Steam на 5 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата