e3-header-overlay-latest

Трейлъри от Е3 – трета част

Friday the 13th Game, Vampyr, We Happy Few, Dishonored 2, The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Е3 вече свърши, но ние все още не сме ви показали всички интересни трейлъри от събитието. Бяха представени страшно много игри и е трудно да се обхванат всички, дори само от нашия жанр, затова продължаваме с внимателния подбор.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Хорър феновете несъмнено ще се заинтересуват от играта по Friday the 13th. В нея Джейсън излавя и изтребва цяло котило дразнещи тийнейджъри по начини, които изглеждат като взети от филмите. Геймплеят е нестандартен – играчът постоянно сменя перспективата, като редува Джейсън с някоя от жертвите му. Много е трудно обаче да се спечели като обикновен човек, тъй като Джейсън явно има непобедим набор от свръхспособности що се отнася до лова. Очаква се през октомври тази година.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Още по-интригуващо хорър заглавие е Vampyr. В него играчът се превъплъщава в доктор, който е вампирясал по неволя. Сега той трябва да оцелява из мрачните лондонски улици, превзети от смъртоносна болест, като се храни от най-слабите и безполезните на обществото и убива тези, които искат да му навредят. Играта се очаква да изправи геймърите пред един куп морални дилеми, които ще имат огромно отражение върху развитието на сюжета. Ще я играем догодина.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

We Happy Few има много добра идея с толкова интересна реализация, че се смята за духовен наследник на Bioshock, с който имат и общи елементи. В антиутопичния сюжет хората живеят на лекарството „Радост“, което ги прави щастливи и подхранва халюцинациите им, че живеят в идеален свят, в който мъртвите плъхове са вкусни като бонбони. От време на време обаче се появява по някой, който не иска да си пие лекарството (главният герой) и полицията и близките му правят всичко възможно, за да го върнат в правия път. Излиза на 26 юли.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU

Продължаваме хорър тематиката, макар и по-леко застъпена в Dishonored 2. Там ще видим много кървища и трупове, тъй като главните герои в сюжета са свръхестествени убийци. Bethesda разчита тази игра да им изкара годината, тъй като нямат кой знае какво друго като планове (освен, естествено, Fallout 4 за VR) и ако се съди по успеха на първата част, надеждите им са оправдани. Играта ще излезе на 11 ноември тази година.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Новата Легенда за Зелда изглежда много по-различна от всичко, което феновете са виждали досега. От отворения и доста интерактивен свят до използването на глас, поредицата поема в модерна посока, вероятно с намерението да привлече още геймъри към феновете си. The Legend of Zelda: Breath of the Wild ще излезе през 2017 г. за Nintendo NX и Wii U.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата