Трейлъри от Е3 – трета част

Friday the 13th Game, Vampyr, We Happy Few, Dishonored 2, The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Е3 вече свърши, но ние все още не сме ви показали всички интересни трейлъри от събитието. Бяха представени страшно много игри и е трудно да се обхванат всички, дори само от нашия жанр, затова продължаваме с внимателния подбор.

 

Хорър феновете несъмнено ще се заинтересуват от играта по Friday the 13th. В нея Джейсън излавя и изтребва цяло котило дразнещи тийнейджъри по начини, които изглеждат като взети от филмите. Геймплеят е нестандартен – играчът постоянно сменя перспективата, като редува Джейсън с някоя от жертвите му. Много е трудно обаче да се спечели като обикновен човек, тъй като Джейсън явно има непобедим набор от свръхспособности що се отнася до лова. Очаква се през октомври тази година.

 

Още по-интригуващо хорър заглавие е Vampyr. В него играчът се превъплъщава в доктор, който е вампирясал по неволя. Сега той трябва да оцелява из мрачните лондонски улици, превзети от смъртоносна болест, като се храни от най-слабите и безполезните на обществото и убива тези, които искат да му навредят. Играта се очаква да изправи геймърите пред един куп морални дилеми, които ще имат огромно отражение върху развитието на сюжета. Ще я играем догодина.

 

We Happy Few има много добра идея с толкова интересна реализация, че се смята за духовен наследник на Bioshock, с който имат и общи елементи. В антиутопичния сюжет хората живеят на лекарството „Радост“, което ги прави щастливи и подхранва халюцинациите им, че живеят в идеален свят, в който мъртвите плъхове са вкусни като бонбони. От време на време обаче се появява по някой, който не иска да си пие лекарството (главният герой) и полицията и близките му правят всичко възможно, за да го върнат в правия път. Излиза на 26 юли.

 

Продължаваме хорър тематиката, макар и по-леко застъпена в Dishonored 2. Там ще видим много кървища и трупове, тъй като главните герои в сюжета са свръхестествени убийци. Bethesda разчита тази игра да им изкара годината, тъй като нямат кой знае какво друго като планове (освен, естествено, Fallout 4 за VR) и ако се съди по успеха на първата част, надеждите им са оправдани. Играта ще излезе на 11 ноември тази година.

 

Новата Легенда за Зелда изглежда много по-различна от всичко, което феновете са виждали досега. От отворения и доста интерактивен свят до използването на глас, поредицата поема в модерна посока, вероятно с намерението да привлече още геймъри към феновете си. The Legend of Zelda: Breath of the Wild ще излезе през 2017 г. за Nintendo NX и Wii U.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |