bezstrashni prikazki

Излезе вторият епизод на БезСТРАШНИ приказки

В „Антикварят“ имаме мистерия с убийство и дух, молещ за помощ.

Пуснат е втори епизод на интересното българско начинание в YouTube „БезСТРАШНИ приказки“. В началото виждаме предмета, който е отговор на загадката от предишния епизод, а покрай него започва да се развива новата история.

„БезСТРАШНИ приказки“ е творба на трима души. Стефан Маринов и Петър Хубеков се занимават с театър – актьори са в любителска театрална трупа „Талантино“ в Бургас. Историите досега са написани от тях, идеята за загадка към зрителите идва от страстта им към ескейп-стаите и желанието в бъдеще да направят своя. Ангел Стоянов е човекът зад камерата, който изцяло се занимава с техническата реализация – снимки, видео и аудио монтаж. Трупата вече е позната на бургаската публика с постановки като „Хотел между тоя и оня свят“ на Ерик Еманюел Шмит и „Глупаци“ на Нийл Саймън. Стефан Маринов пък е финалист в предаването на БНТ „Кастинг“.

Във втори епизод участие взимат също Иво Вълев (който наистина си има антикварна книжарничка в Бургас), Тонка Георгиева (жертвата) и Николай Христов (убиецът). Гледайте го внимателно, защото този път загадката е по-трудна от миналия път.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Идеята на проекта е да бъдат разказвани различни истории, повече или по-малко мистични, в които да е вплетена малка загадка за логика или наблюдателност, провокираща зрителя. Също така, всеки разказ ще остава с отворен финал, който да бъде изяснен в началото на следващия епизод. „БезСТРАШНИ приказки“ са отворени и към зрителите, които имат свои истории или предложения за сюжет, които биха искали да видят разказани под подобна форма.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата