ostrovyt na izgubenite tt

Къде е мястото на злодеите в щастливия край?

На 29.08 излиза „Островът на изгубените“ от Мелиса де ла Круз, изд. „Егмонт България“.

ostrovyt na izgubeniteТази събота феновете на приказките и тяхната свободна интерпретация в стил Дисни ще имат още едно предложение, на което да се порадват. Романът „Островът на изгубените“ е предвиден за деца и юноши, но вероятно ще е интересен и за по-големи. Той е предистория на филма „Наследниците“, който ще се излъчи наесен по Дисни ченъл, и е написан от Мелиса де ла Круз, авторката на „Вещиците от Ийст Енд“.

Легендата мълви, че преди двайсет години най-прочутите злодеи са прогонени от кралство Аурадон в Острова на изгубените – мрачно и зловещо място, защитено от енергийно поле, което им пречи да го напуснат. Без магическите си способности, злодеите живеят в абсолютна изолация, забравени от света.

А в Забранения замък на Острова на изгубените е скрито Драконовото око – ключът към истинското зло и единствената надежда за бягство на злодеите. Само най-хитрият, най-злият, най-отвратителният от тях може да го открие… Кой ли ще бъде той?

Мал, дъщерята Злодеида, има план да го залови. Ще й е необходима единствено малко помощ от „приятелите” й – Иви (дъщерята на Злата кралица), Джей (сина на Джафар) и Карлос (сина на Круела де Вил).

„Щастлива съм, че бях избрана да се включа в този фантастичен проект и че отново имам възможност да работя с Disney Publishing”, коментира Мелиса де ла Круз. „Възможността да напиша и обогатя историята с тези чудесни герои е сбъдната мечта за заклет фен на „Дисни” като мен”, допълва тя.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата