falcon-and-the-winter-soldier-wandavision-loki

Кадри от новите сериали на Марвел

Бърза реклама за „Сокола и Зимния войник“, „УандаВижън“ и „Локи“.

Disney+ още не се предлага в България, но това не попречи на „Мандалорианецът“ да стане сериал на годината при нас. Предстои да разберем дали следващите емблематични сериали на новата стрийминг-платформа ще спечелят зрителите. Те, разбира се, ще са фокусирани върху вселената на Марвел. Първите три, които очакваме, са The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision и Loki. Първите два ще излязат още тази година, а за последния ще почакаме до 2021. Въпреки това, кадри имаме и от трите. Тийзърчето беше показано като реклама по време на Суперкупата и в рамките на 30 секунди ни дава представа за атмосферата на трите проектчета.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Феновете са най-развълнувани за кадрите от „УандаВижън“, тъй като са доста нестандартни. Подозираме, че Уанда ще обърка различни измерения и реалности, за да върне любимия си Вижън към живот и после да участва във филма „Доктор Стрейндж и мултивселената на лудостта“ (последното е сигурно). Набързо зърваме Уанда като бременна в една от странните обстановки, което означава, че слуховете, че скоро ще видим на екран децата на Уанда и Вижън, важни герои в комиксите, са истина.

Кадрите от „Сокола и Зимния войник“ са доста стандартни – двамата ще се борят да оправдаят наследството на Капитан Америка. Локи го виждаме само веднъж, в затворническа униформа, в каквато едва ли ще остане дълго.

Очакваме The Falcon and the Winter Soldier по някое време през август, а WandaVision – преди края на годината. Междувременно, напомняме и филмовия график:

  • Черната вдовица – 1 май 2020
  • Вечните – 6 ноември 2020
  • Шанг-Чи и Легендата на десетте пръстена – 12 февруари 2021
  • Доктор Стрейндж и Мултивселената на лудостта – 7 май 2021
  • Спайдър-мен 3 – 16 юли 2021
  • Тор: Любов и гръм – 5 ноември 2021
  • Черната пантера 2 – 6 май 2022
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата