3 коментара
got-twd-ex-pd

Кадри от Penny Dreadful, Extant, Game of Thrones, Walking Dead

Тийзърче за Extant, видео зад кадър на Game of Thrones и трейлърчета за Penny Dreadful и The Walking Dead

2014 се очертава също толкова богата на сериали, колкото и изминалата година. В тази статия ще ви покажем кадри за два нови сериала и два от най-големите хитове по телевизията, които предстои да покажат четвърти сезон.

Започваме с интригуващия нов проект Penny Dreadful. Както вече ви писахме, това ще бъде хорър сериал, чийто сюжет се развива във Викторианската епоха, а главни действащи лица са вампири, върколаци, демони и литературни герои. На пръв поглед не звучеше особено интересно, но първият, макар и доста кратичък трейлър за него изглежда доста обещаващо. Нека не забравяме и добре подбрания актьорски състав – Ева Грийн („Казино Роял“, „Тъмни сенки“), Джош Хартнет („Град на греха“, „Черната далия“), Тимъти Далтън („Джеймс Бонд“, „Чък“), Били Пайпър („Доктор кой“) и др.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с видео зад кулисите на четвърти сезон от „Игра на тронове“. В него, докато актьорите, сценаристите и продуцентите хвалят огромните мащаби на сериала, виждаме и кадри от предстоящите епизоди. Изглежда, наистина ни чакат доста екшън и интересни обрати.

http://www.youtube.com/watch?v=Hu8H3uqWXrc

„Живите мъртви“ може и да се позабави с една идея повече в затвора и да не се възползва по най-добрия начин от десетките новодошли в лагера на Рик през първата половина на четвърти сезон, но тъкмо преди нещата да доскучеят Губернатора се завърна и разруши последното убежище. Във втората половина от сезона групата оцелели е разпръсната и на открито, а това е предпоставка за повече действие и напрегнати моменти. Вече имаме трейлърче за следващия епизод, което изглежда доста добре:

http://www.youtube.com/watch?v=6VsYeOCjDsU

За финал имаме и тийзърче за Extant – новия летен сериал на CBS и Стивън Спилбърг с Холи Бери в главната роля. То не ни показва кадри от предстоящите епизоди, но ни обяснява какво всъщност означава въпросната дума – тя няма точен превод на български (означава нещо старо, архаично, но все още съществуващо и запазено), така че ще е интересно да видим какво ще измислят нашите преводачи. Засега обаче сериалът не предизвиква кой знае какви положителни емоции – тийзърчето с тези музика и кадри засега загатва за поредната драма, в която героинята ще се тормози цяла серия без почти нищо да се случва. Надяваме се да грешим.

http://www.youtube.com/watch?v=c0o7R0VpfR8

Penny Dreadful започва на 12 май, Extant – на 3 юли, а Game of Thrones и The Walking Dead продължават съответно на 7 април и 10 февруари. Всички дати са обърнати в българско време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата