1 коментар
star trek strange new worlds s2

Какво ни очаква в „Стар Трек“ франчайза?

Видеа от „Дискавъри“, „Долните палуби“ и „Странни нови светове“, новини за анимационни продукции с обичани герои.

Стартрековите сериали също успяха да се промотират на Комик-кон в Сан Диего тази година и да произведат няколко новини, които да се отразят онлайн. Пуснаха немалко трейлъри за предстоящите си продукции и обявиха цели три нови анимационни сериала.

Започваме с клип от последния сезон на „Стар Трек: Дискавъри“. Историята през вековете на Майкъл Бърнам беше тази, която отприщи колосалната нова вълна от сериали, но скоро й предстои да завърши. Все още нямаме пълен трейлър, но имаме този екшън клип. Припомняме ви под него и тийзъра от миналогодишния комик-кон в Ню Йорк.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с трейлъра за четвърти сезон на „Стар Трек: Долните палуби“. Този сериал нямаше големи амбиции, но постигна висока гледаемост и си намери стабилна фен база, поради което продължава да пуска нови епизоди, а и, както ще видите по-долу, да вдъхновява още и още продукции. Премиерата е на 7 септември.

Последното видео е от „Стар Трек: Странни нови светове“. Обикновено сериалите изчакват прилично количество години, преди да пуснат музикален епизод, но този сериал експериментира още отсега. Впрочем, това ще бъде първи музикален епизод за целия франчайз. Затова и маркетингът набляга на него, въпреки че много от феновете вероятно не го чакат с нетърпение. Той ще се излъчи след около 2 седмици.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Като заговорихме за продукции, които не сме сигурни дали чакате с нетърпение, ето и последната новина – обявени са цели три нови анимационни филмчета. Всяко от тях ще се фокусира върху един добре познат персонаж от вселената на „Стар Трек“ – Сару, Райкър и Куарк. Сару е симпатичният благ извънземен от Discovery, Райкър е помощник-капитанът на Пикард в The Next Generation и Picard, а Куарк е непоправимо алчният търговец от Deep Space 9. Анимационните късометражки са част от празненството за 50-годишнината на „Стар Трек“ и ще бъдат в стила на анимационния сериал от едно време. Очаква се тези трима персонажи да не бъдат единствените с промоционални клипчета в този стил. Ще видим кога ще излязат.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата